Wij ontwerpen en bouwen graag mee aan jouw ideale keuken.

Onze keukens worden geleverd door een Duitse keukenproducent. Een familieonderneming dat al meer dan 25 jaar keukens met een onmiskenbaar design op de markt brengt. In een ultramoderne productie ontstaan met liefde en een scherp oog voor detail diverse keuken mogelijkheden, die in veel opzichten enthousiasmeren. Innovatie, daar staan ze voor!

Mede door de verwerkte korpussen van eerste kwaliteit gecombineerd met gedegen beslagtechniek en een perfect doordacht binnenste bewijzen de keukens hun kwaliteit tijdens het dagelijks gebruik.

Met een breed scala aan fronten zijn diverse opties mogelijk. Denk hierbij aan, kunststof fronten met laserkant, MDF gespoten fronten, massief houten fronten, gefineerde fronten of fronten met poedercoating. Naast het standaard assortiment, behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden. Alle hoogte, breedte en diepte maten kunnen ten alle tijden op maat aangepast worden.

Op maat gemaakte oplossingen, en sterk van karakter
Alleen jij weet waar jouw ideale keuken om moet voldoen, juist daarom beginnen we bij jouw wensen.
Een keuken die naadloos aansluit op al je wensen begint bij het kiezen van een stijlrichting. Gaat de voorkeur uit naar elegantie, modern, landelijk of juist een robuuste uitstraling. Zorgen we met een betonlook of houtstructuur voor een natuurlijk design of gaat de voorkeur uit naar een keuken waarbij de verschillende materialen samensmelten tot een eenheid.

Laat je inspireren door de onbeperkte combinatiemogelijkheden en de individuele eigenschappen voor de vormgeving van de keuken.

Deze diashow vereist JavaScript.

 


Certificatie & Duurzaamheid

De keukenmeubelen staan voor kwaliteit, gegarandeerde veiligheid, gezond wonen en voldoen aan de eisen overeenkomstig RAL-GZ 430. Strenge kwaliteitseisen wat wordt gedocumenteerd door de „Gouden M” en het „Emissielabel”.

De met het Emissielabel gekenmerkte meubelen hebben de vergunning van het Emissielabel van de Duitse “Gütegemeinschaft Möbel e.V.” in de categorie A. Hetzelfde geldt voor de gebruikte materialen en oppervlakten. Net zoals onze producten die de voorwaarden vervullen van keurmerk-gecontroleerde veiligheid certificaat.

De keukenleverancier is PEFC-gecertificeerd.
PEFC is het grootste onafhankelijk keurmerk voor duurzaam bosbeheer en de handel van duurzaam hout en houtproducten door een certificatie systeem met kentekenen en voorschriften. Zo kunnen onze bossen op een duurzame manier worden beheerd.